Parkeerplaats flirt met: AntwpOops uit Antwerpen, Antwerpen

AntwpOops

 • Naam: AntwpOops
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Met mijn vorige verhouding gingen we dikwijls winkelen of uit eten. dikwijls moest ik vna hem geen slipje of bh dragen. Liefst alleen een lang bedekkende jas die ik dan op de meest publieke plaatsen moest openen terwijl hij plaatje’s van mij maakte. De allereerste keer was ik zo bang, maar hoe vaker we het deden, hoe geiler ik er van werd. maar helaas, aan alle verhoudings kwam een einde, ook aan deze.
Ik zoek hier mijn spannende stoute sexpartner voor wat publieke sexuele praktijken 😉

Over jou: ik ben op zoek naar een extroverte man. iemand die geniet van stoute dingen doen samen met mij.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author